2012 03 10 bvj matthijn buwalda 400Op zaterdagavond 10 maart 2012 organiseerden het Stadsgebedteam Waalwijk en stichting Ecovata een concert met Matthijn Buwalda & Band te Waalwijk.

Ook Lennie van Zandwijk, bekend van de Voice of Holland, heeft haar medewerking verleend.

Matthijn Buwalda heeft met zijn band een Nederlandstalig optreden verzorgt. De eigen stijl van deze zanger/componist spreekt jong en oud aan. Het unieke talent van Matthijn bleek enkele jaren geleden al tijdens zijn concerttours met Kees Kraayenoord. Door zijn optredens op het ‘Xnoizz Flevo Festival’, zijn liederen in de bundel ‘Opwekking’ en zijn medewerking als singer/songwriter aan het tv-programma ‘De Verandering’ is hij bekend geworden bij een breed publiek. Matthijn heeft drie albums op zijn naam staan, waarvan het meeste recente (‘Oude Gracht’) in 2010 uitkwam.

De combinatie van mooie composities, aansprekende poëtische teksten en de ontwapenende wijze waarop de zanger zijn liedjes ten gehore brengt vormden de ingrediënten voor een spraakmakende avond. Matthijn zingt en spreekt vanuit zijn hart over zijn geloof in Jezus en schroomt niet om zich daarbij kwetsbaar op te stellen. Ook de interactie met het publiek vormde een essentieel onderdeel van zijn optreden.

Het concert vond plaats in het Willem van Oranje College, De Gaard 4 in Waalwijk.

Dit delen:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter