2012 09 22 bvj reni elisa 400x566Op zaterdagavond 22 september 2012 organiseerden het Stadsgebed Waalwijk en stichting Ecovata een concert van Reni & Elisa met voltallige band te Waalwijk.
 

Reni & Elisa zijn geen onbekenden meer in de wereld van de moderne christelijke muziek. Ze brachten 5 CD’s uit, zijn de stuwende krachten achter COME 2 WORSHIP en Elisa is de producer en muzikaal leider van het muziekteam van OPWEKKING.
Hun avondvullende programma's met band of gewoon als duo worden als warm, bemoedigend en bijzonder opbouwend ervaren. Hun repertoire bestaat uit grotendeels zelf geschreven Nederlandstalige nummers en hartverwarmende relaxte popmuziek. Een aantal van hun liedjes is geschreven in samenwerking met andere componisten zoals b.v. Elly & Rikkert Zuiderveld en Marcel Zimmer.
Afgelopen januari (2012) verscheen hun nieuwste album, getiteld "De 5e symfonie", waarop wederom allemaal Nederlandstalig repertoire te vinden is, zoals het bijzonder inspirerende ‘Hou vol!’, dat regelmatig te horen is op Groot Nieuws Radio. Met hun liedteksten willen Reni & Elisa mensen bemoedigen door (h)erkenning te geven aan allerlei facetten in de relatie met God en willen ze Gods betrokkenheid en zorg bij mensenlevens laten zien.
Het concert vond plaats in het Willem van Oranje College, De Gaard 4 te Waalwijk.

Dit delen:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter