2013 03 09 bvj koornstra wepraisezaterdag 9 maart, 20:00u. 
Thema: "Vechten of Vluchten"

Op zaterdagavond 9 maart a.s. organiseert BrabantvoorJezus.nl te Waalwijk een Praise concert m.m.v. van de interkerkelijke band WePraise en spreker Martin Koornstra.

BrabantvoorJezus.nl is een initiatief van stichting Ecovata en Stadsgebed Waalwijk.

WePraise nodigt ons uit om op een eigentijdse manier God te prijzen en aanbidden en daagt ons daarbij uit om ons geloof vorm te geven in onze eigen omgeving. Ook Martin Koornstra, een bevlogen en gepassioneerd spreker, wil niets liever dan het Koninkrijk van God te verkondigen en anderen toe te rusten om hetzelfde te doen!

Het thema van deze avond zal zijn "Vechten of Vluchten", gebaseerd op de geschiedenis van David en Goliath.

Wordt deze avond ook jouw ontmoetingsplek om met medechristenen in Brabant God groot te maken en je te laten inspireren en opbouwen in je wandel met de Heer Jezus?

Het concert vindt plaats in het Willem van Oranje College, De Gaard 4 te Waalwijk en begint om 20:00 uur. De toegang is gratis. Er zal een collecte zijn om de onkosten te dekken. Na afloop is er ruime gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Wees van harte welkom op 9 maart! Zaal open om 19:00u.
EPILOOG

We hebben deze avond mogen genieten van een band met een hoge muzikale kwaliteit. Deze kwaliteit werd door het publiek bijzonder gewaardeerd. Uit een enkele reactie bleek dat de muziek soms wel wat swingender had mogen zijn. Het mag echter gezegd worden dat WePraise hiermee, in dat ene jaar van haar bestaan, bij ons in Waalwijk een bijzondere prestatie heeft neergezet. Wat het team Brabant voor Jezus betreft zien we WePraise dan ook graag nog een keer terug.

Ook waren we blij met de komst van Martin Koornstra. Diezelfde middag had hij nog een training in Groningen en hij is speciaal voor ons die avond helemaal van Noord- naar Zuid-Nederland gereden. Dat deze lange rit niet voor niets is geweest bleek wel uit de reacties van het publiek waaruit overduidelijk op te maken was dat velen geraakt waren door de woorden van Martin.


Wij mogen dan ook terug kijken op een mooie en geslaagde avond.

Een geluidsfragment van de 'preek':

Dit delen:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter