B4J 2017 12 13 case for christ 400x565Case for Christ the movie

Op woensdagavond 13 december organiseert stichting Ecovata en stadsgebed Waalwijk een filmavond met de inspirerende film: The Case for Christ.

Deze film verteld het waargebeurde verhaal van journalist Lee Strobel, die precies dáár op de carrièreladder is, waar hij wil zijn: aan de top.
Met zijn onderzoeksjournalistiek wint hij de nodige prijzen en het bezorgt hem ook nog eens zijn promotie tot rechtbankverslaggever bij de prestigieuze Chicago Tribune.
Maar thuis lopen de zaken wat minder goed. Lee’s vrouw Leslie komt tot geloof en dat gaat in tegen alles waarin Lee – als overtuigd atheïst – gelooft of juist niet gelooft. Met zijn ervaring als rechtbankjournalist die altijd op zoek is naar de feiten, begint hij aan een zoektocht naar de waarheid die het christendom claimt te bezitten.
Hij ondervraagt dertien top-wetenschappers en wil vooral weten wat er nu echt bekend is over Jezus. Eenmaal bezig met het grootste verhaal uit zijn carrière, wordt hij geconfronteerd met onverwachte resultaten die zijn leven totaal op z’n kop zetten. Alles wat hij ooit voor waarheid gehouden heeft, blijkt niet langer overeind te staan.
Gebaseerd op de bekroonde gelijknamige bestseller van Lee Strobel, in Nederland uitgegeven onder de titel Bewijs Genoeg.
Deze film heeft in Amerika veel bezoekers getrokken naar de bioscoop en wordt door velen gezien als de beste film tot nu toe van de makers van het zeer succesvolle God's Not Dead. Kwalitatief niet alleen qua film, maar ook qua inhoud een film die niemand mag missen.
De film wordt gedraaid in het Willem van Oranje College. Adres: De Gaard 4 te Waalwijk. De zaal is open vanaf 19.30 en de aanvang van de film is om 20.00 uur.
U bent van harte welkom.

Beamerbestanden om te downloaden voor promotie in eigen kerk of zaal:
Links: 4x3 (1600x1200px)
Rechts: 16x9 (1920x1080px) 
case for christ beamer 4x3 (1600x1200px) case for christ beamer 16x9 (1920x1080px)

 

   

Dit delen:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter