Martin Brand 2013
Martin Brand 2013

Artikel bronnen

 

appie

cip logo

weetlogo

zoeklicht

Bovenstaande logo's bevatten een link naar de website waarvan op deze site artikelen zijn overgenomen.
Indien wij artikelen overnemen gebeurd dit altijd met vermelding van de bron.
Naast dat wij verzamelen wat voor u als lezer kan helpen het geloofsleven op te bouwen, hopen wij hiermee u ook te helpen aan bronnen die u verder kunnen helpen in die gebieden waar uw interesses liggen.
God is geen concurrent van zichzelf en wij nodigen u dan ook graag uit om in uw zoektocht deze andere sites ook te bezoeken.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Samira

Regelmatig horen we verhalen van moslims die tot geloof komen in landen ver hier vandaan, doordat ze een openbaring van God krijgen. Zelden horen we zulke verhalen in ons eigen land, maar ook hier gebeurt hetzelfde.

Samira, geboren in Tilburg in een moslimgezin, krijgt op een nacht een bijzondere ervaring die haar leven op z'n kop zet. Een tijd lang probeert ze erachter te komen wat er die nacht is gebeurt - en waarom haar gedrag zo veranderde door die gebeurtenis... tot ze het antwoord vindt!

"Tijdens een nacht wilde ik gaan slapen. Tijdens haar droom raakte ze in paniek. "Mijn hart ging steeds sneller kloppen. Het was alsof ik mijzelf in een poel van vuur bevond. Ik was ervan overtuigd dat het mijn laatste momenten op deze wereld zouden zijn. Ik keek naar boven en smeekte: 'Laat mij leven!' De ruimte om mij heen werd wit. Ik kon niet kijken in dat felle licht. De volgende ochtend werd ik wakker. Ik voelde mij enorm rustig. Alsof er een last van mij was afgevallen.

Ik wist niet wat er die nacht was gebeurd, maar wilde het wel ontdekken. Ik kocht de Koran, de Bijbel en allerlei New Age-boeken. Ik onderzocht alles. Op een middag openbaarde Jezus zich. Een mix van liefde, vrede en rust kwam als een golf over mij heen. Toen wist ik: 'Jezus is Heer!' Toen besefte ik dat Hij nog steeds leeft. Dat was een overweldigend moment."

Dit krachtige verhaal laat niet alleen haar bekering en overgave aan Jezus zien. Het laat ook zien hoe groot de kloof soms kan zijn tussen kerktraditie en de Bijbelse opdracht. Juist omdat Samira totaal onbekend was met de gewoonten binnen de kerk, maar alleen de Bijbel en de leiding van de Heilige Geest tot haar beschikking had, wordt dit pijnlijk duidelijk.

Verder zien we ook hoe onmisbaar de doop is om volgeling van Jezus te zijn en de uitwerking die de doop heeft.

Bekijk het indrukwekkende getuigenis:

23-06-2017 door De Laatste Reformatie / Overgenomen van CIP.nl

Dit delen:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter