Martin Brand 2013
Martin Brand 2013

Artikel bronnen

 

appie

cip logo

weetlogo

zoeklicht

Bovenstaande logo's bevatten een link naar de website waarvan op deze site artikelen zijn overgenomen.
Indien wij artikelen overnemen gebeurd dit altijd met vermelding van de bron.
Naast dat wij verzamelen wat voor u als lezer kan helpen het geloofsleven op te bouwen, hopen wij hiermee u ook te helpen aan bronnen die u verder kunnen helpen in die gebieden waar uw interesses liggen.
God is geen concurrent van zichzelf en wij nodigen u dan ook graag uit om in uw zoektocht deze andere sites ook te bezoeken.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Klaas van Denderen

Man wat werd ik met mezelf geconfronteerd toen ik daar samen met die aparte, soms enigszins wereldvreemde man, bij dat massagraf stond. Terwijl we zo een beetje mijmerden en snotterden over hetgeen ooit was geweest, begon hij ineens tegen die dorre doodsbeenderen te spreken.

Ik keek verschrikt en beschaamd om me heen of mensen ons misschien konden horen. En dacht, Ezechiël doe normaal man. Mafkees!! Dat gaat natuurlijk nooit werken. Je maakt jezelf belachelijk. Wishful thinking. Grootspraak. En net toen ik hem kritisch wilde corrigeren dat hij wel reëel moest blijven enzo, hoorde ik ineens een geluid dat ik niet thuis kon brengen.

En tot mijn grote verbazing. Ik sloeg letterlijk stijl achterover. Zag ik die beenderen bewegen, werden het skeletten en uiteindelijk levende mensen. Duizenden soldaten. Een machtig, indrukwekkend groot leger.

Ik riep het uit, "Heer vergeef me voor mijn kritische houding, mijn ongeloof en mijn kleindenkerij"! Ik begon God te danken voor Ezechiël en voelde me ineens vereerd dat ik bij hem mocht horen..........

En ik bedacht zwaar onder de indruk; God heeft ook maar een gehoorzaam iemand nodig die bereid is om groter te denken dan de rest. En het aandurft om zich ondanks kritiek uit te spreken, om opwekking te bewerken ook in Nederland.

Ik wil diegene wel zijn. Jij ook?

Met toestemming overgenomen van de FaceBook pagina van Klaas van Denderen
https://www.facebook.com/kvandenderen?hc_location=stream

Dit delen:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter