Jesaja 61:1
De Geest van de Heere HEERE is op Mij, omdat de HEERE Mij gezalfd heeft om een blijde boodschap te brengen aan de zachtmoedigen.
Hij heeft Mij gezonden om te verbinden de gebrokenen van hart, om voor de gevangenen vrijlating uit te roepen en voor wie gebonden zaten, opening van de gevangenis;

aanbiddingAanbidding in huiselijke sfeer

Nieuwsbrief

Inlogformulier

Nieuw op agenda

B4J 2018 03 17 Leen Koster voorpagina evenement aanmelden
Klik hierboven voor
aanmelden eigen evenement!

.

Vrijwilligers gezocht

We gaan binnenkort weer evenementen draaien en zoeken vrijwilligers om mee te werken met het op- en afbouwen. Wil je mee helpen, meld je dan aan: stuur ons een mailtje naar info@brabantvoorjezus.nl

 

WELKOM !

Welkom op de nieuwe website van Brabant voor Jezus.

Er is hard gewerkt om deze site telefoon en tablet vriendelijk te maken. Er zijn onderdelen verwijderd maar er zijn ook zaken toegevoegd. Met name op het gebied van bijbelstudies zijn er toevoegingen. Hierdoor wordt het mogelijk nog meer dan alleen maar Bijbelstudies toe te voegen zodat er een nog breder gebied aan onderwerpen op deze site geplaats zal kunnen worden. Op dit moment is er slecht sprake van een klein opzetje hiervan. Er zullen in de toekomst echter vele artikelen bij gaan komen. Een aantal nieuwe artikelen en studies zijn reeds in de maak.

×

Fout

ReCAPTCHA plugin benodigd een site sleutel die ingesteld moet worden in de parameters. Neem contact op met de websitebeheerder.

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Uw gebruikersnaam zal naar dit e-mailadres worden verzonden.