Aanmelden evenement door derden

Op deze pagina kunt u uw eigen evenement aanmelden voor op de nieuwsbrief van Brabant voor Jezus.
Vul het formulier zo volledig mogelijk in en stuur ook afbeelding(en) in, het oog wil per slot van rekening ook wat. De link waarnaar gevraagd wordt is voor de verwijzing naar meer informatie op uw eigen website.

De pagina
Indien er veel informatie is te verstrekken, en er is geen eigen website, kan deze ook worden opgenomen op een pagina op onze site. Hiervoor ontvangen wij dan wel graag wat beeldmateriaal. Naast de "poster" mogen er ook wat extra afbeeldingen worden verzonden.

De Afbeeldingen
Deze wordt op de nieuwsbrief weergegeven in de verhouding van een A4 in portraidstand of eventueel vierkant. Afwijkende formaten worden door ons verschaald en/of versneden tot dat formaat, waarbij belangrijke informatie verloren zou kunnen gaan. Het verdient dus aanbeveling om plaatjes meteen in de juiste verhouding aan te leveren zodat u weet wat u stuurt en er geen verassingen kunnen ontstaan. Om ruimte te besparen op onze website zullen plaatjes altijd worden omgezet naar het JPG-format. Bij voorkeur levert u ook aan in dit format.
De "poster" op de pagina minimaal aanleveren op een formaat van 400x566 (of 400x400).

Lydia Zimmer 2013
Lydia Zimmer, Waalwijk 2013

Reglement

Door een evenement in te schrijven geeft u aan met onze voorwaarden akkoord te gaan, zoals hieronder beschreven.

1.  Elk evenement zal beoordeeld worden of het beantwoord aan de doelstellingen van deze website (zie menu-item: 'over ons'). Wij behouden vooralsnog het recht om aangemelde evenementen niet te plaatsen. Uiteraard ontvangt u hierover bericht.
 
2.  Er vindt, uitruiling van links en logo plaats: wij plaatsen een link met logo van uw website op onze site, u plaatst een link met logo van ons op uw site. Uw link zal prominent op onze homepage worden geplaats en wij verwachten dat u met onze link het zelfde doet. Ons logo hiervoor wordt u toegezonden.

3. Indien er alleen een Facebook pagina beschikbaar is kunt u van de mogelijkheid gebruik maken om een knop op de facebook pagina te plaatsen die naar onze site verwijst.

4. Indien geen website (of Facebookpagina) aanwezig is, waardoor u geen link kunt plaatsen, zullen wij uiteraard ook geen link kunnen plaatsen. Wij gaan er van uit dat u dan gebruik wil maakt van de mogelijkheden op onze site een pagina in te laten richten.

5. U gaat er mee akkoord dat het door u opgegeven email-adres wordt toegevoegd aan het nieuwsbrief bestand.